Info: Alternatieve Elfstedentocht Kids Flevonice 15 januari 2017

Beste Leden,

Indien er leden zijn die hier interesse in hebben dan kun je je inschrijven via de link hieronder in het bericht, dit is niet een activiteit wat vanuit STG Elburg wordt geregeld.

https://www.flevonice.nl/kids


Alternatieve Elfstedentocht Kids

Op zondag 15 januari vindt de tweede editie van de Alternatieve Elfstedentocht Kids plaats op de 3-kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen. Doe samen met jouw ouder(s) of schaatsvereniging mee met de stempeltocht. Klûnen, schaatsen en zoveel mogelijk stempels verzamelen en dat met op de achtergrond een coole DJ. Tijdens het evenement is Zappsport aanwezig met het Zappsport Schaatsteam. Schrijf jezelf snel in en kom misschien wel op tv!

Verzamel zoveel mogelijk stempels!

Tijdens de Alternatieve Elfstedentocht Kids ga je rondjes schaatsen en verzamel je binnen anderhalf uur zoveel mogelijk stempels op jouw stempelkaart. Langs de ijsbaan vind je totaal drie stempelposten waar jij jouw stempels kan verzamelen. Natuurlijk is het niet verplicht om twee uur lang te schaatsen, maar we vinden het wel cool als je gaat proberen jouw records te verbreken. Na de finish ontvang je een certificaat met daarop jouw prestatie. 

Meedoen aan de Elfstedentocht4Kids is ​gratis​! Maar we willen wat terug doen voor kinderen die opgroeien in oorlog. Daarom willen we proberen om samen met jou zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen. Hoe? Door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child!

Schaatsen voor oorlogskinderen​

Door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child krijg je gratis toegang tot de ijsbaan, ben je lid van de War Child Kidsclub​​ en ontvang je een goodybag tijdens de Elfstedentocht4kids. En het allerbelangrijkste: Je helpt er oorlogskinderen mee! Hoe gaaf is dat?! Wist je dat we voor 11 euro een oorlogskind 2 maanden lang kunnen helpen? Laat je dus sponsoren per kilometer, per rondje of doneer direct een bedrag van 11 euro. Klik hier om het sponsorformulier te downloaden.

Wat is de War Child Kidsclub
De War Child Kidsclub is een club voor nieuwsgierige kinderen die meer willen weten over de wereld en hun leeftijdsgenoten in andere landen. Het is een club voor alle kinderen die willen weten, helpen en doen. Wil je meer informatie over de War Child Kidsclub? Klik dan hier!

Dagprogramma zondag 15 januari

08:00 - 09:30 uur Onvangst en inschrijving
09:30 - 09:45 Warming-up op de 400 meter ijsbaan
09:45 Startschot Stempeltocht
11:15 Laatste ronde
11:30 Finisch deelnemers en ophalen deelname certificaat

Sponsors website S.T.G. Elburg

  • www.klompmakerfietsen.nl
  • Plantje Tuin
  • Klaren
    http://boerderijwinkelklaren.nl/
  • www.klompmakerfietsen.nl
  • www.plantjetuin.nl