Uitnodiging feestavond STG Elburg 13 mei 2017

Beste Leden en ouders broers en zussen…
 
Op zaterdag 13 mei willen we weer onze afsluitingsavond en tevens start zomerseizoen en ledenvergadering houden. Ditmaal op een geheel andere wijze. Wat gaan we doen…… Gezamenlijk barbecueën, actief spel, uitrijken talenten en aanmoedigingsprijs en uiteraard onze jaarlijkse ledenvergadering.
 
De planning is ongeveer zo: 18.00 start vergadering. (voor de kids een leuk spel) 19.00 barbecue met tussendoor geweldig spel voor iedereen. 21.00 afsluiting met verloting.
 
De koffie, drankjes en wat lekkers worden door de vereniging verzorgd. Voor de barbecue vragen we een eigen bijdrage, Voor kids tot en met 12 jaar 5 euro. Voor volwassenen en kids 13 jaar en ouder 7,50. Het is wel van belang dat jullie je opgeven voor deze avond. Dit kan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. En het geld voor de barbecue moet voor de avond worden overgemaakt op Rek. nummer S.T.G. Elburg. NL 43 RABO 0118598368 onder vermelding Barbecue ALV
 
Voor onze verloting vragen we of jullie iets leuks willen meenemen net als andere jaren.
 
We rekenen op jullie komst, voor deze gezellige sportieve avond. Dus geef je snel op.
 
Locatie volgt zo snel mogelijk!!
 
Tot 13 mei.

Sponsors website S.T.G. Elburg

  • www.klompmakerfietsen.nl
  • Klaren
    http://boerderijwinkelklaren.nl/
  • Plantje Tuin
  • www.klompmakerfietsen.nl
  • www.plantjetuin.nl