Zaterdag was het eindelijk zover de wedstrijd (Theo de Wals trofee) in Enschede! Merijn, Daan, Manon, Beau, Jeanine, Tosca en Lars deden mee aan deze leuke wedstrijd. Merijn deed mee als D pupil, Daan en Manon deden mee als C pupil, Beau en Jeanine deden als B pupil en Tosca en Lars deden als A pupil. De wedstrijden begonnen om 17.45.

De D pupillen reden de 100 en de 300 meter. De C pupillen reden ook de 100 en de 300 meter. De B pupillen reden de 100 en de 500 meter. En de A pupillen reden de 500 en de 1000 meter (voor Tosca en Lars was dat de eerste keer). En het ging hartstikke goed!

Op het laatst werden de uitslagen bekend gemaakt. Merijn is 4e geworden, Manon is 16e geworden, Daan is 12e geworden, Beau is 10e geworden, Jeanine is 11e geworden, Tosca is ook 10e geworden net als Beau en Lars is 12e geworden. Als club zijn we 12e van de 16 geworden. En dat alles onder leiding van Henriëtte, die als coach weer steun en toeverlaat was.

 
Het was weer super leuk om in Enschede te schaatsen; goed ijs en we hebben behoorlijk wat pr’s gereden. Al met al een hele leuk avond die natuurlijk weer eindigde in de McDonald’s. Gelukkig kwam iedereen veilig thuis want het ging onderweg af en toe nog flink sneeuwen!

Groetjes ‘Team Enschede’!

Sponsors website S.T.G. Elburg

  • www.klompmakerfietsen.nl
  • Klaren
    http://boerderijwinkelklaren.nl/
  • Plantje Tuin
  • www.klompmakerfietsen.nl
  • www.plantjetuin.nl